Grondwerken, graafwerken, loonwerken en tuinaanleg in de regio Wijnegem

J. Braspenningx is uw betrouwbare specialist voor grondwerken en graafwerken. Ook voor tuinaanleg en loonwerken in Wijnegem bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 12 jaar ervaring is uw garantie voor vakmanschap aan een scherpe prijs.

Grondwerken in Wijnegem

Bemeste tuinaarde leverenGrondwerken is één van onze specialisaties. Als u op zoek bent naar een specialist voor grondwerken in de regio Wijnegem, kan u steeds op ons rekenen. In de regio staan we bekend als een ervaren vakman voor nivelleringswerken. Als u uw tuin wilt laten egaliseren, bent in bij ons steeds aan het juiste adres. Wilt u ook extra zwarte grond laten aanvoeren? Of wilt u overtollige grond laten afvoeren? Reken op J. Braspenningx, uw specialist voor grondwerken in de regio Wijnegem.

Graafwerken in Wijnegem

Voor kleine graafwerken in de regio Wijnegem bent u bij J. Braspenningx steeds aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan scherpe prijzen. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten. We bezorgen u een gedetailleerde offerte en zorgen ervoor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden wordt.

U kan beroep doen op onze graafwerken in de regio Wijnegem als u:

  • Een vijver wil aanleggen
  • Een zwembad wil laten uitgraven
  • Een regenwaterput wil laten plaatsen of verwijderen
  • Een septische put wil laten plaatsen of verwijderen

Loonwerken in Wijnegem

Loonwerken - Gras maaienOok voor loonwerken draaien we onze hand niet om. Mensen uit de regio Wijnegem doen beroep op onze diensten wanneer ze een ervaren loonwerker zoeken voor gras bewerkingen (maaien, harken, schudden) of grond bewerkingen (ploegen, eggen, frezen). Tijdens de wintermaanden is onze strooidienst een welgekomen gast in de regio . We sturen onze strooidienst erop uit om sneeuw te ruimen en zout te strooien op parkings, erven en bedrijfsterreinen.

Tuinaanleg in Wijnegem

Als u op zoek bent naar een ervaren specialist voor tuinaanleg in de regio Wijnegem, kan u steeds op ons rekenen. Onze specialisatie is het aanleggen van gazon en bedrijfstuinen. Gras zaaien is een job die u beter aan een vakman overlaat. Alleen zo bent u er zeker van dat uw gazon er heel de tijd egaal en groen bijligt.

Als u uw gazon wil laten aanleggen, inzaaien of frezen, uw gras wil laten maaien of grond laten aanleveren in regio Wijnegem, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw tuin eruitziet zoals u het graag heeft. Bij ons moet u dus zijn als u in uw eigen tuin of bedrijfstuin gazon wil laten aanleggen en inzaaien in en omtrent Wijnegem.

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor grondwerken, graafwerken, loonwerken of tuinaanleg in de regio Wijnegem?

Vul onderstaande formulier in en we contacteren zo snel mogelijk.

    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

    Go to Top