Leveren of afvoeren van zwarte grond of tuinaarde

Als u bemeste tuinaarde of zwarte grond wilt laten leveren of afvoeren aan de scherpste mogelijke prijs, rekent u op J. Braspenningx uit Schilde (prov. Antwerpen).

Zwarte grond laten leveren

Zwarte grond aanleveren en afvoerenZwarte grond is onbemeste tuinaarde die perfect gebruikt kan worden voor het egaliseren van uw tuin, het aanleggen van tuinborders of als ondergrond voor graszoden. Zwarte grond is volledig vrij van puin en zorgt voor een betere afwatering dankzij de losse structuur. Onze zwarte grond is van hoge kwaliteit en in bulk verkrijgbaar. Wilt u 1 kuub, 10 kuub of een container zwarte zand laten leveren? Wij regelen het voor u! Ook als u overtollige zwarte zand wilt laten afvoeren kan u steeds op ons rekenen. Onze 12 jaar ervaring is uw garantie voor een scherpe prijs.

Bemeste tuinaarde laten leveren

Als u dat wilt kan u ook bemeste tuinaarde laten leveren. Onze bemeste tuinaarde is verrijkt met groencompost en is perfect geschikt voor het egaliseren van uw tuin wanneer u een border wilt aanleggen, gras of bloemen wilt inzaaien of bomen of struiken wilt planten.

Zwarte grond of bemeste tuinaarde laten leveren aan een scherpe prijs

Bemeste tuinaarde leverenDe prijs van zwarte grond is – net als de prijs van bemeste tuinaarde – afhankelijk van de beschikbaarheid. Ook de samenstelling van de grond bepaalt de uiteindelijke prijs ervan. Daarom passen we onze prijzen regelmatig aan. Wilt u weten aan welke prijs we uw zwarte grond of bemeste tuinaarde kunnen leveren? Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.


    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.