Tuinprojecten

Complete tuinprojecten voor bedrijven en particulieren. We nemen het volledige project van u over. Van beplanting en bestrating tot het aanleggen van uw gazon. Bij J. Braspenningx bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs.

J. Braspenningx is uw specialist voor tuinaanleg in de provincie Antwerpen. De aanleg van uw gazon vertrouwt u dan ook best aan ons toe. Ook als u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen, bent u bij ons in Schilde steeds aan het juiste adres. Voor tuinaanleg bieden we u steeds de scherpst mogelijke prijzen. In de regio Schilde is J. Braspenningx ondertussen een begrip, met tevreden klanten verspreid over het Noorden van de provincie Antwerpen.

Naast tuinaanleg, bieden we ook kleine grondwerken aan. Als u dat wenst, nivelleren we uw tuin of terrein eerst voor we starten met aanleggen of inzaaien van uw gazon.
kunnen we vooraleer we starten met het aanleggen of inzaaien van uw gazon ook eerst uw tuin of terrein nivelleren. Heeft u extra zwarte grond nodig? Moet er overtollige grond afgevoerd worden? We regelen het met plezier!

Tuinaanleg

Tijd om de kers op de taart te zetten en uw tuin onder handen te nemen? Alles begint bij een mooie, gelijke ondergrond en gezond, groen gras. Dankzij J. Braspenningx hoeft u hier zelf geen uren tijd in te investeren, onze vakmannen toveren uw tuin in handomdraai om tot een prachtige groene oase.

Beplanting

Uw nieuwe tuin aanvullen met meer natuurlijke elementen, zoals planten, struiken, hagen en bomen? Ook de beplanting nemen wij graag op ons. Beplanting groot of klein, we hebben altijd de juiste machines en expertise in huis om uw beplating tot in de puntjes te verzorgen.

Twijfelt u over welke bomen, struiken of hagen het best aansluiten bij de uitstraling van uw woning? We staan u met plezier bij in de keuze van de meest geschikte beplanting voor uw perceel.

Aanleg van gazon

Als u een nieuw gazon wilt laten inzaaien, bent u bij ons steeds aan het juiste adres. De aanleg van gazon is één van onze specialisaties. Het lijkt simpel. De aanleg van een nieuw gazon. Niet is echter minder waar. Gras inzaaien is een job die u best aan een vakman overlaat. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe gazon er mooi en egaal zal bijliggen. Bovendien zal u al snel merken dat het inzaaien van een nieuw gazon een heleboel tijd en inspanning vereist.

De grootte van uw perceel doet er niet toe. We beschikken over professionele machines waarmee we elke oppervlakte aankunnen. Onze vakmannen doen niet enkel de aanleg van grote tuinen, ook voor de aanleg van een stadstuin of voortuin kan u bij ons terecht. Geen tuin is te uitdagend voor J. Braspenningx.

Als u beslist om uw gazon te laten aanleggen door de vakmensen van J. Braspenningx, bent u verzekerd van vakmanschap aan de scherpst mogelijke prijs. Onze klanten prijzen ons om onze propere en snelle oplevering. Laat uw gazon aanleggen door een vakman!

Bestrating

Een wandelpad voorzien in uw tuin, uw oprit onder handen nemen? Met bestrating zijn de opties eindeloos. Klinkers, asfalt of kiezels, alles is mogelijk. Wanneer u kiest voor J. Braspenningx voor de aanleg van bestrating, kan u er zeker van zijn dat u kiest voor vakmanschap aan de scherpst mogelijke voorwaarden.

Tuinaanleg voor bedrijven

Ook voor de aanleg van bedrijfstuinen, kan u steeds op ons rekenen. Een mooie, groene bedrijfstuin geeft uw bedrijf zo veel meer uitstraling. Ook uw personeel zal uw nieuwe bedrijfstuin zeker appreciëren. Naast tuinaanleg voor bedrijven, leggen we ook gazon en grasvelden aan voor allerlei woonprojecten. Van appartementencomplexen tot woonzorgcentra. Als u een mooie, groene tuin wilt laten aanleggen, kan u altijd op ons rekenen om uw gazon in te zaaien.

Wat kost een tuin aanleggen?

De prijs van de aanleg van een tuin kan sterk verschillen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u een zeer competitieve prijs bieden. De aanleg van tuinen kent voor ons geen geheimen meer. Wij kunnen u steeds een correcte inschatting geven voor de kosten van de aanleg van uw tuin. Wilt u meer informatie? Contacteer ons via onderstaand formulier.

    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.