Tuinaanleg

Tuinaanleg, en meer bepaald de aanleg van gazon, is onze specialisatie. Ook als u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen kan u op ons rekenen.

J. Braspenningx is uw specialist voor tuinaanleg in de provincie Antwerpen. De aanleg van uw gazon kan u ons steeds toevertrouwen. Ook als u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen, bent u in Schilde steeds aan het juiste adres. Voor tuinaanleg kunnen we u steeds de scherpst mogelijke prijzen bieden. In de regio Schilde is J. Braspenningx ondertussen een begrip, met tevreden klanten verspreid over het Noorden van de provincie Antwerpen.

Naast tuinaanleg, bieden we ook kleine grondwerken aan. Als u dat wenst kunnen we vooraleer we starten met het aanleggen of inzaaien van uw gazon ook eerst uw tuin of terrein nivelleren. Heeft u extra grond nodig? Of moet er overtollige grond afgevoerd worden? We regelen het met plezier!

Aanleg van gazon

Gazon inzaaienAls u een nieuw gazon wilt laten inzaaien, bent u bij ons steeds aan het juiste adres. De aanleg van gazon is één van onze specialisaties. Het lijkt simpel. De aanleg van een nieuw gazon. Niet is echter minder waar. Gras inzaaien is een job die u best aan een vakman overlaat. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe gazon er mooi en egaal zal bijliggen. Bovendien zal u al snel merken dat het inzaaien van een nieuw gazon een heleboel tijd en inspanning vereist.

De grootte van uw perceel doet er niet toe. We beschikken over professionele machines waarmee we elke oppervlakte aankunnen. Als u beslist om uw gazon te laten aanleggen door de vakmensen van J. Braspenningx, bent u verzekerd van vakmanschap aan de scherpst mogelijke prijs. Onze klanten prijzen ons om onze propere en snelle oplevering. Laat uw gazon aanleggen door een vakman!

Tuinaanleg voor bedrijven

Graszoden aanleggenOok voor de aanleg van bedrijfstuinen, kan u steeds op ons rekenen. Een mooie, groene bedrijfstuin geeft uw bedrijf zo veel meer uitstraling. Ook uw personeel zal uw nieuwe bedrijfstuin zeker appreciëren. Naast tuinaanleg voor bedrijven, leggen we ook gazon en grasvelden aan voor allerlei woonprojecten. Van appartementencomplexen tot woonzorgcentra. Als u een mooie, groene tuin wilt laten aanleggen, kan u altijd op ons rekenen om uw gazon in te zaaien.


    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.