Grondwerken

U kan bij J. Braspenningx in Schilde (Antwerpen) terecht voor alle soorten grondwerk. Onze grondwerken omvatten graafwerken en tuinaanleg.

Ook voor grondverzet kan u bij ons terecht. Onze ervaren vakmensen zorgen voor het nivelleren van uw grond of voor het leveren en afvoeren van grond.
Ten slotte behoort ook tuinaanleg tot onze specialiteiten, in het bijzonder gazonaanleg. Na het nivelleren van uw tuin zorgen we voor het afvoeren of leveren van zwarte tuingrond.

grondwerken

Graafwerken

Voor een septische put plaatsen, verwijderen van een regenwaterput en andere kleine graafwerken zit u goed bij J. Braspenningx in Antwerpen! Vanuit ons hoofdkwartier in Zoersel zorgen we steeds voor een snelle en professionele oplossing.

grondverzet

Grondverzet

Uw grond nivelleren en bv een terras aanleggen? J. Braspenningx doet uw grondverzet. Het afvoeren van de surplus of het leveren van het tekort aan grond wordt verzorgd aan een scherpe prijs.

tuinaanleg

Tuinaanleg

Zwarte grond laten leveren en uw tuin of gazon aanleggen? Slechts één adres: J. Braspenningx verzorgt uw tuinaanleg. Regio Zoersel, prov Antwerpen.