Grondwerken

J. Braspenningx is uw specialist voor kleine grondwerken. Een tuin laten egaliseren? Grond laten nivelleren voor de aanleg van gazon? Wij regelen het voor u!

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor grondwerken in uw tuin? Dan bent u in Schilde steeds aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in allerlei kleine grondwerken. Onze specialisaties zijn nivelleringswerken en het aanleveren en afvoeren van zwarte grond.

Egaliseren van uw tuin

Het egaliseren van uw tuin is een belangrijke eerste stap vooraleer u begint aan verschillende tuinwerkzaamheden.. Door uw tuin te nivelleren worden eventuele oneffenheden zoals verzakkingen weggewerkt en krijgt u een mooi egale ondergrond waar u zonder probleem:

  • Graszoden kan aanleggen
  • Gras kan inzaaien
  • Bestrating kan aanleggen
  • Een oprit kan aanleggen
  • Een terras kan aanleggen
  • Een zwembad of zwemvijver kan aanleggen
  • Een carport of tuinhuis kan laten plaatsen

Ook wanneer u uw tuin volledig of gedeeltelijk wilt renoveren, is egaliseren een goed idee. Wanneer u uw tuin laat egaliseren, voorkomt u verzakkingen van de ondergrond, plasvorming en problemen met afwatering.

Aanleveren of afvoeren zwarte grond

Om uw tuin of terrein efficiënt te egaliseren, zal er extra grond aangevoerd – of net afgevoerd – moeten worden. Uiteraard kan u op ons rekenen voor het aanleveren en afvoeren van grond. Ook wanneer u zwarte grond of tuinaarde wilt laten aanleveren, bent u bij ons aan het juiste adres.

We kunnen zwarte grond steeds aanleveren aan een scherpe prijs. Heeft u 1 kuub nodig? Of 10 kuub? We leveren de zwarte grond bij u ter plaatse. Ook bemeste tuinaarde leveren we met de glimlach. We zorgen ervoor dat uw container bemeste tuinaarde of zwarte grond bij u ter plaatse geleverd wordt. Op tijd en aan de scherpst mogelijke prijs.

Grondwerken aan een scherpe prijs

De prijzen voor grondwerken in een tuin kunnen sterk verschillen naargelang welke aanpassingen u wenst in uw tuin. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u een aantrekkelijke prijs garanderen. Wilt u graag meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. De vakmannen van J. Braspenningx staan voor u klaar. Wij doen uw grondwerken aan de scherpste prijzen! 

Egaliseren van uw terrein of tuin

grondverzet

Aanleveren en afvoeren van zwarte grond en tuinaarde

graafwerken

Allerhande kleine graafwerken