Grond bewerkingen loonwerk

Voor allerlei grond bewerkingen kan u beroep doen op de dienst loonwerken van J. Braspenningx. Als u uw grond of akker wilt laten ploegen, eggen of frezen kan u steeds rekenen op de loonwerken van J. Braspenningx.

Als u op zoek bent naar een ervaren loonwerker om uw grond bewerkingen tot een goed einde te brengen, kan u steeds rekenen op de dienst loonwerken van J. Braspenningx. We beschikken over professionele machines en ervaren vakmensen die al uw loonwerken feilloos zullen uitvoeren. Wilt u uw grond of akker laten ploegen, eggen of frezen? Vertrouw op de loonwerken van J. Braspenningx!

Grond of akker laten ploegen

U kan uw grond of akker laten ploegen door onze ervaren loonwerkers. Tijdens het ploegen wordt de grond waarin het gewas gezaaid of geplant wordt, gekeerd en gekruimeld. Het ploegen van uw akker heeft enkele interessante voordelen:

  • Gewasresten verdwijnen volledig onder de grond
  • Zaden van onkruid worden diep in de grond weggestopt
  • De grond wordt optimaal verkruimeld

Voor het ploegen van uw akker gebruiken we een 4 schaar ploeg. Met deze machine kunnen we uw akker ploegen aan ongeveer 1 ha/uur. Als u uw grond of akker laat ploegen door de ervaren loonwerkers van J. Braspenningx, bent u er zeker van dat hij helemaal klaar is voor de volgende oogst.

Grond of akker laten frezen

Akker eggen - LoonwerkU kan u grond of akker ook laten frezen door onze ervaren loonwerkers. Hoewel ploegen en eggen dezelfde functie hebben, is er één groot verschil. Waar uw akker tijdens het ploegen gekeerd wordt, zal die tijdens het frezen door elkaar geroerd worden. Als u een fijn zaaibed voor uw gewassen wilt maken, is rotor-eggen de aangewezen optie.

Als u rekent op de dienst loonwerken van J. Braspenningx, bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs. We sturen ons team van ervaren vakmensen op pad om uw akker of grond te frezen. De afgelopen jaren hebben we een heleboel tevreden klanten bediend. In de regio staan we staan als een ervaren loonwerker die een snelle service biedt en proper werk aflevert.

Grond of akker laten eggen

Als u dat wenst, kunnen we uw grond of akker ook eggen. Voor het eggen van uw akker gebruiken we een rotor-eg. Met deze machine kunnen we kleine geultjes in de grond maken die gebruikt kunnen worden om gewassen in te zaaien. Na het zaaien wordt opnieuw geëgd om het zaad met grond te bedekken, zodat het zaad rustig kan kiemen.

Als u kiest voor de loonwerken van J. Braspenningx om uw akker te eggen, bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Onze klanten prijzen ons om onze snelle service en professioneel materiaal.

    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.