Graafwerken

Reken voor al uw kleine graafwerken op J. Braspenningx. We zijn de ideale partner als u een vijver of zwembad wilt laten uitgraven, maar ook wanneer u een regenwaterput of septische put wilt laten plaatsen of verwijderen.

J. Braspenningx is gespecialiseerd in allerhande kleine graafwerken. Vanuit onze hoofdzetel te Schilde sturen wij onze vakmannen uit over het ganse Noorden van de provincie Antwerpen om deze graafwerken bij uw thuis uit te voeren. Dankzij de professionele invulling die J. Braspenningx geeft aan zijn graafwerken, bent u steeds aan het juiste adres als u bv.

  • Een vijver wil aanleggen
  • Een zwembad wil laten uitgraven
  • Een regenwaterput wil laten plaatsen of verwijderen
  • Een septische put wil laten plaatsen of verwijderen

Wij bieden steeds een competitieve prijs voor al uw graafwerken.

Regenwaterput laten plaatsen of verwijderen

Regenwaterput plaatsen of verwijderenEen regenwaterput is de perfecte manier om regenwater op te vangen en te gebruiken, zodat u kostbaar drinkwater kan besparen waar nodig. Een regenwaterput laten plaatsen is dus niet alleen goed voor uw portemonnee. Ook het milieu vaart er wel bij.

We sturen ons team van ervaren vakmensen erop uit om uw regenwaterput te plaatsen of te verwijderen aan de beste prijs. Onze klanten prijzen ons om onze propere oplevering en uitgebreide service. Wil u ook uw regenwaterput laten plaatsen of verwijderen? Contacteer ons voor meer informatie.

Septische put laten plaatsen of verwijderen

Een septische put laten plaatsen is in veel gevallen verplicht. Deze septische put verzamelt het afvalwater van uw huis, met de bedoeling dit water te filteren vooraleer het in de riolering terecht komt. Als er een riolering in de straat ligt, is het soms niet verplicht om een septische put te hebben. In dat geval kan u uw septische put verwijderen. Onze ervaren vakmensen komen langs om uw septische put te plaatsen of te verwijderen tegen de scherpst mogelijke prijs. Ook voor het verwijderen van een oude beerput kan u bij ons terecht. Wanneer u ervoor kiest om uw septische put te laten plaatsen of verwijderen door J. Braspenningx, kiest u voor vakwerk aan een scherpe prijs.

Zwembad laten uitgraven

Denkt u eraan om een zwembad te installeren in uw tuin? Dan moet er natuurlijk eerst gegraven worden. Voor het uitgraven van uw zwembad rekent u best op een specialist. Wij verzorgen een perfecte voorbereiding zodat de zwembadbouwer achteraf geen moeite heeft bij het plaatsen van de kuip. Omdat we over een uitgebreid machinepark met verschillende graafmachines beschikken kunnen we uw zwembad in alle situaties uitgraven. Ook wanneer u een kleine tuin heeft. Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise laten ons toe om u een scherpe prijs te bieden voor de graafwerken voor uw zwembad. Wij schatten op voorhand de kostprijs van de graafwerken in. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunnen we u steeds een scherpe prijs bieden voor het uitgraven van uw zwembad.

Vijver of zwemvijver uitgraven

Naast het uitgraven van zwembaden, kan u ook op ons rekenen als u een vijver of zwemvijver wilt laten uitgraven. De uit te graven oppervlakte is geen enkel probleem. Met onze professionele graafmachines graven we zowel grote als kleine vijvers uit. Zelfs wanneer u een speciale vorm wenst voor uw zwemvijver, bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitgraven van vijvers en zwemvijvers heeft dan ook geen geheimen meer voor onze ervaren vakmensen. Wij maken de kuil volledig naar uw wensen, zodat u snel met de bedekking of beplanting van uw nieuwe vijver of zwemvijver kan beginnen.

Contacteer ons vrijblijvend voor al uw grote en kleine graafwerken in regio Schilde (prov. Antwerpen)

    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.