Strooidienst

Reken op onze strooidienst als u op uw parking, erf of bedrijfsterrein zout wilt laten strooien. Ook sneeuwruimen bij bedrijven en particulieren behoort tot de mogelijkheden.

Strooidienst - LoonwerkDe strooidienst van J. Braspenningx snelt u te hulp! In de winter is niets zo vervelend als sneeuw en ijs. Zeker als u een heleboel plannen in het water ziet vallen omdat uw bedrijfsterrein, parking of erf vol sneeuw en ijzel ligt. J. Braspenningx biedt de oplossing! Doe beroep op onze strooidienst. We komen langs om op uw parking, erf of bedrijfsterrein zout te strooien  zodat u en uw personeel ongehinderd aan de slag kunnen. Ook sneeuwruimen behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens de wintermaanden trekt onze strooidienst er dagelijks op uit om zout te strooien en sneeuw te ruimen bij landbouwers, veehouders, bedrijven en particulieren. Moet er ook sneeuw geruimd worden? Dan nemen we er met plezier bij!

Doe beroep op onze strooidienst. Zo bent u er zeker van dat uw parking, bedrijfsterrein of erf er heel de winter ijzel- en sneeuwvrij bij ligt.

Waarom gebruik maken van onze strooidienst?

Braspenningx heeft de ervaring, de juiste machines en het strooizout om uw terrein ijzelvrij te maken. In het noorden van de provincie Antwerpen zijn wij de strooidienst bij uitstek voor bedrijven en particulieren. U kan op ons rekenen om tijdig en efficiënt van dienst te zijn in geval van sneeuw of ijzel. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar om zout te strooien op uw parkeerterrein, erf of bedrijfsterrein.

Wanneer komen wij zout strooien?

Zout strooien is essentieel wanneer we in de wintermaanden de vriestemperatuur bereiken. Niet enkel voor openbare wegen is dit belangrijk, maar ook voor privéterreinen zoals bedrijfs- en parkeerterreinen. Tijdens de vriesperiodes hebben wij dagelijks vakmannen die instaan voor zout strooien en sneeuwruimen. Onze strooidienst komt met plezier zout strooien tegen ijzel en gladheid op uw terrein of erf.

Sneeuwruimen voor uw parking, erf of bedrijfsterrein

Naast zout strooien, behoort ook sneeuwruimen tot de mogelijkheden. Onze vakmannen staan voor u klaar om uw terrein sneeuwvrij te maken. Onverwachte sneeuwval? Contacteer dan snel J. Braspenningx. Wij komen zo snel mogelijk sneeuwruimen.

Strooidienst kostprijs 

Onze klanten prijzen ons om onze snelle en efficiënte aanpak. De kostprijs van onze strooidienst hangt onder andere af van de grootte van uw terrein. Door onze kwalitatieve machines en jarenlange ervaring kunnen wij u een competitieve prijs garanderen! Zout strooien of sneeuwruimen aan een aantrekkelijk tarief? Dat vindt u bij J. Braspenningx. Wij zijn in het Noorden van de provincie Antwerpen de strooidienst bij uitstek. Zout strooien of sneeuwruimen op uw parking, bedrijfsterrein of erf? Onze vakmannen snellen u te hulp. Contacteer ons via onderstaand formulier om de winter veilig door te komen. 

    Lees ook even ons privacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.