Tuinaanleg

Tuinaanleg is één van onze specialiteiten. Wij verzorgen de aanleg van uw tuin of gazon tot in de puntjes.
U kan door ons de zwarte grond of tuingrond die u nodig heeft laten leveren. Wij verzorgen het nivelleren van uw tuin, zodat u meteen met het aanleggen van uw tuin kan beginnen.
In de regio Zoersel is J. Braspenningx ondertussen een begrip, met tevreden klanten verspreid over de hele provincie Antwerpen.

Inzaaien van gazon en grasveldjes

Gazonaanleg is onze specialiteit. Wanneer u een gazon of grasperkje wilt laten inzaaien rekent u best op de jarenlange ervaring van J. Braspenningx. Vanuit Schilde sturen we onze vakmensen op pad om uw gazon of grasveld in te zaaien. De grootte van uw perceel doet er niet toe want met ons professioneel materiaal kunnen we elke oppervlakte aan.

Teelaarde, tuinaarde of zwarte grond kopen

Zwarte grond of zwart zand is een in de volksmond veelgebruikte naam voor teelaarde. Ook tuingrond of tuinaarde wordt wel vaker gebruikt om deze grond, die een zwarte kleur heeft, te benoemen.

Teelaarde is echt niet zomaar gewoon zwart zand: het is niet bemestte en ongemengde grond, waardoor het veel meer voeding biedt aan uw bodem en dus een stuk beter is voor uw tuin!
Bij tuinaanleg kan u de tuinaarde het beste combineren met potgrond voor de beste groei van uw planten, groenten en bloemen.

Uw tuingrond of teelaarde kopen? Dat doe je bij J. Braspenningx. Wij leveren zwarte grond op locatie!

Contacteer ons vrijblijvend en zie wat we kunnen doen voor de aanleg van uw tuin

tuinaanleg

Tuinaanleg

tuinaanleg-2