Grondwerken in Schoten

J. Braspenningx is de referentie voor grondwerken in Schoten. Voor graafwerken, grondverzet of tuinaanleg is er slechts één adres. J. Braspenningx te Schilde (provincie Antwerpen).

Graafwerken in Schoten

Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Schoten bent u bij J. Braspenningx aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, J. Braspenningx bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen

Reken op J. Braspenningx voor graafwerken in Schoten

Grondverzet in Schoten

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. J. Braspenningx is namelijk dé referentie voor grondverzet in Schoten.

Tuinaanleg in Schoten

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van J. Braspenningx, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Schoten. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Schilde zijn we snel ter plaatse in Schoten.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van J. Braspenningx als u een tuin wilt aanleggen in Schoten.

Meer weten? Contacteer ons!