Grondwerken in Brecht

J. Braspenningx is de referentie voor grondwerken in Brecht. Voor graafwerken, grondverzet of tuinaanleg is er slechts één adres. J. Braspenningx te Schilde (provincie Antwerpen).

Graafwerken in Brecht

Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Brecht bent u bij J. Braspenningx aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, J. Braspenningx bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen

Reken op J. Braspenningx voor graafwerken in Brecht

Grondverzet in Brecht

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. J. Braspenningx is namelijk dé referentie voor grondverzet in Brecht.

Tuinaanleg in Brecht

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van J. Braspenningx, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Brecht. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Schilde zijn we snel ter plaatse in Brecht.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van J. Braspenningx als u een tuin wilt aanleggen in Brecht.

Meer weten? Contacteer ons!